Aplicarea emolientului poate deveni o plăcere chiar și vara

Medicii recomandă să folosești un produs de hidratare intensivă pentru pielea uscată, foarte uscată și atopică chiar și când temperaturile sunt ridicate. De aceea, Atoderm Intensive Gel-cremă are o textură ultra-lejeră și este ușor de aplicat. Senzația de prospețime pe care o lasă pe piele va transforma ritualul tău de îngrijire într-o adevărată plăcere.

Iar când ești pe grabă și trebuie să te îmbraci, știi că se absoarbe rapid și nu mai ești tentată să renunți la îngrijirea de care pielea ta are atâta nevoie.

În orice sezon, oriunde pe glob

Nu există locuri sau perioade în care este mai predispusă să apară, eczema apare oriunde și pe orice vreme. Rutina simplă de îngrijire zilnică pe care o recomandă dermatologii trebuie respectată pe tot parcursul anului, chiar și când e foarte cald.

Eficacitatea întâlnește senzorialitatea

De aceea am creat în Laboratoarele BIODERMA soluția de îngrijire intensă anti-mâncărime, cu o textură ultra-lejeră, care lasă o senzație de prospețime pe piele după utilizare. Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs adaptat nevoilor de îngrijire zilnică în sezonul cald pentru pacienții cu dermatită atopică, piele iritată sau foarte uscată.

Atoderm Intensive Gel-cremă are o textură revoluționară, care combină eficacitatea cu senzorialitatea și lasă imediat după aplicarea pe piele o senzație de prospețime în timp ce îți oferă îngrijirea intensă de care ai nevoie. Textura sa este ușoară, nu e grasă sau lipicioasă, așa că te poți îmbrăca imediat după ce ai aplicat produsul pe piele. Descoperă o textură cu adevărat revoluționară și o inovație adaptată atât nevoilor de zi cu zi ale pacienților, cât și condițiilor de mediu.

« înapoi

Părerea consumatorilor

Are textura mai light, hidratantă, intră ușor în piele ...pur și simplu o ador!

Teodora M.

Excelentă textura! Hidratarea îndelungată.

Cosmin T.

Un produs deosebit. Hidratează instant pielea și de durată. Este perfect pentru zilele călduroase de vară.

Roxana D.

L-am achiziționat pentru folosirea pe timp de vară când nu imi era confortabil aplicarea cremei.
A fost dragoste la prima-vedere și dezvoltăm o relație pe termen lung :)

Georgiana D.

Imi place foarte mult cum hidratează acest produs! Textura intră ușor în piele și nu lasă pielea lipicioasă!

Rebeca P.

Unul din cele mai bune produse pe care pielea mea le adoră!!! Textura sub formă de gel se absoarbe atât de bine, încât pielea rămâne catifelată, hidratată fără senzația de încărcare. Ideală atunci când ai nevoie de acel moment de hidratare!

Sabrina M.

Este un produs bun în cazul dermatitei. Lasă pielea hidratată după duș, calmează și elimină senzația de arsură, mâncărime.

Iulia K.