BIOLOGIA ÎN SPIRIJINUL DERMATOLOGIEI

Vara asta, oferă-i pielii tale confort și hidratare

Atoderm

Intensive Gel-Cremă

PENTRU PIELEA ATOPICĂ

Descoperă
Atoderm Intensive Gel-Cremă

O inovație pentru îngrijirea pielii atopice

Textura inovatoare, ușoară, care oferă o senzație imediată de prospețime după utilizare, fără urme grase pe piele, îți va oferi îngrijirea eficientă de care ai nevoie în sezonul cald.

Îngrijire hrănitoare ultra-fresh

Efect calmant

Acțiune intensă anti-prurit

Limitează agravarea uscăciunii cutanate

DE CE ATODERM INTENSIVE GEL-CREMĂ

Știai că pacienții atopici trebuie să aplice în fiecare zi emolientul pe piele pentru a-i întări bariera cutanată și pentru a preveni apariția pruritului (mâncărimea cutanată). Așa, se pot bucura se o senzație de confort și se pot simți cu adevărat bine în pielea lor.

Totuși, mulți dintre ei consideră că această rutină de îngrijire zilnică e prea dificil de urmat, în special în sezonul cald, când temperaturile sunt ridicate, iar textura prea grasă a emolientului, care se și absoarbe greu în piele, poate genera un oarecare disconfort.

Totuși, de aceea persoanele care suferă de dermatită atopică au nevoie de un produs cu o textură mai ușoară, care să le ofere o senzație de prospețime pe piele imediat după aplicare, dar și hidratarea și toate beneficiile unui produs special creat pentru pielea atopică. Astfel, BIODERMA a creat pentru pacienții afectați de dermatita atopică un produs revoluționar, cu textură ultra-lejeră, care protejează și îngrijește pielea topică - Atoderm Intensive Gel-cremă.

Atoderm Intensive Gel-cremă pentru sezonul cald

Îngrijirea de care se pot bucura chiar și cei mai mici membri ai familiei. Vara aceasta, puiul tău nu va mai considera aplicarea emolientului ca fiind o corvoadă. Mai mult, va fi încântat de textura lejeră, care se absoarbe rapid în piele, iar el va fi gata de joacă și va avea pielea protejată.

Piele atopică a celor mici

BEBELUȘI
În cazul sugarilor și al copiilor sub 2 ani, uscăciunea pielii este timpurie și adeseori generalizată. În mod deosebit sunt afectate fața, gâtul, scalpul, părțile anterioare ale brațelor și ale picioarelor.

COPII
Pielea copiilor între 2 și 16 ani poate părea mult mai uscată, aspră și îngroșată din cauza scărpinatului frecvent. O atenție deosebită trebuie acordată hidratării coatelor și zonelor posterioare ale genunchilor.

Descoperă-i textura plăcută

Cu o textură ușoară care îți oferă senzația de prospețime, acest gel-cremă se absoarbe ușor în piele, o hrănește și o calmează.

Află cum să ai grijă de pielea ta
Descoperă articolele
Cine are nevoie de Atoderm Intensive Gel-cremă

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs adaptat nevoilor pacienților cu dermatită atopică pentru sezonul cald.  

Și sugarii, și copiii, și adulții pot folosi Atoderm Intensive Gel-cremă. Textura sa este o inovație pentru îngrijirea pielii pe timpul lunilor calde de vară. Formula sa unică îți calmează pielea pentru o perioadă îndelungată și o lasă fină după aplicare. Iar acest lucru te va ajuta să respecți ritualul zilnic de îngrijire fără efort și să te simți mai bine. Atât tu, cât și cei dragi.  

Un produs creat pe principiul ecobiologiei, nucleul filosofiei NAOS.

Atoderm Intensive Gel-cremă a fost creat în concordanță cu viziunea NAOS privind principiul ecobiologiei și, indiferent de condițiile de mediu, este o garanție că produsul poate reconstitui bariera cutanată pe parcursul întregului an. Pentru prima dată, un emolient anti-prurit combină eficacitatea și o senzație plăcută la aplicare, pentru ca pacienții care suferă de dermatită atopică să își continue rutina zilnică de îngrijire și în sezonul cald.  

Vezi mai mult