Dă pielii puterea să întârzie apariția
unui nou puseu atopic

Dermatita atopică este o afecțiune a pielii care poate fi întâlnită la persoane de toate vârstele, din întreaga lume, iar incidența ei este în creștere. Motivele pentru care această afecțiune dermatologică apare sunt variate, dar simptomele sunt aceleași: prurit, uscăciune cutanată sau înroșire a pielii, ceea ce duce la o calitate a vieții scăzute pentru pacient și familia lui.

Gama Atoderm a fost special concepută pentru nevoile pielii atopice. Produsele de igienă și îngrijire Atoderm îți vin în ajutor înainte, în timpul și după tratamentul prescris de medic, pentru ca pielea ta să fie calmată imediat, cu rezultate pe termen lung.

Află mai multe

Pielea atopică este lipsită de lipidele esențiale, ceea ce o face vulnerabilă în fața factorilor iritanți și a diferitelor bacterii. Rolul ei de barieră de protecție nu mai este îndeplinit. De aceea, îngrijirea pielii cu produse adaptate este cel mai bun mod de a preveni apariția unui nou puseu atopic.

Skin Barrier Therapy™, brevetul întâlnit în compoziția tuturor produselor Atoderm, previne dezvoltarea Stafilococului auriu și formarea biofilmului acestuia, puseurile atopice devenind mai rare și mai puțin intense. Brevetul conține, de asemenea, ingrediete intensiv calmante și relipidante pentru a reduce imediat pruritul (mâncărimea) și pentru a întări bariera cutanată pe termen lung.

Rutina de îngrijire potrivită pielii tale

Rutina de îngrijire este esențială pentru pielea atopică și pentru a întârzia apariția unui nou puseu. De aceea, este important să găsești produsele de îngrijire potrivite pielii, dar și preferințelor tale, pentru a fi mai ușor să păstrezi această rutină.

Alege un produs de igienă blândă pentru pielea ta fragilă, un produs care poate diminua pruritul încă de la duș, precum Atoderm Ulei de duș.

Apoi, aplică un emolient calmant, dermo-restructurant, care să îți ajute pielea să devină mai puternică, așa cum este Atoderm Intensive Balsam.

Iar dacă ai nevoie de îngrijire specifică, Atoderm SOS Spray calmează instant pruritul, iar Atoderm Intensive Eye are grijă de pleoapele tale iritate.

În gama Atoderm, găsești diferite opțiuni pentru fiecare etapă a îngrijirii. Pentru a fi cât mai ușor să adopți o rutină pe care să o repeți cu plăcere zi după zi.

Atoderm
Intensive Balsam

Niciun puseu atopic pentru 76% dintre pacienți, timp de 6 luni;

94% dintre bebeluși s-au bucurat de un somn mai liniștit;

94% calmează iritațiile;

96,5% reduce pruritul;

100% textură plăcută și ușor de aplicat;

95% dintre pacienți spun că pielea lor se bucură de confort.

*conform celor 10 studii clinice realizate pe 2000 de pacienți

Află mai multe
Descoperă noutățile campaniei