Poveștile încep cu „a fost odată ca niciodată”, însă povestea ta începe cu „diagnosticul: dermatită atopică”. Zmeul căruia trebuie să îi faci față este o afecțiune care îi provoacă puiului tău iritații, roșeață, senzație puternică de mâncărime, disconfort, nopți de plâns și tulburări ale somnului. Iar lupta nu ține doar trei zile și trei nopți, ea este continuă.

Copilul încearcă să reziste în fața simptomelor, iar tu, singurul lui ajutor, ești mereu alături de el, trup și suflet. Uneori, nu realizezi cât de important este sacrificiul tău, dimpotrivă, ajungi să te învinovățești. Povara este mare atât pentru cel mic, cât și pentru tine, care te simți singur și neajutorat.

Dermatita atopică nu afectează doar sănătatea pielii copilului tău, ci și viața întregii familii. Starea continuă de agitație și stres, suferința copilului și oboseala ta ca părinte duc la pierderea multor momente importante din viață. O noapte liniștită de somn, serbarea de sfârșit de an, aniversarea sau meciul de fotbal devin momente la care doar visați.

Bioderma a citit deja această poveste, știe cum poate fi învins „zmeul” și îți vine în ajutor, iar finalul este unul fericit: o piele sănătoasă și calmată, care îți permite să te bucuri din nou de micile momente fericite alături de puiul tău.

Campania „Poveștile cu final fericit se citesc pe piele” este modul prin care Bioderma te asigură că pielea copilului tău va purta doar amintirea momentelor frumoase petrecute împreună, fără iritație sau senzație de mâncărime. Noi știm că nu ești un părinte obișnuit, ci un luptător care are nevoie de un aliat puternic, precum Atoderm, pentru a face misiunea mai ușoară.

Singura roșeață pe care o vei vedea va fi de emoție, la prima lui serbare. Copilul tău nu va mai simți senzația de mâncărime, ci doar dulcea amintire a sărutului tău de noapte bună. În sfârșit, veți ieși amândoi învingători: și din lupta cu dermatita atopică, dar și din meciul de fotbal pe care l-ați amânat de prea multe ori până acum.

Indiferent care este finalul fericit la care visezi, suntem este gata să te ajutăm cu sfaturi și recomandări privind viața cu atopie și cele mai potrivite produse pentru îngrijirea pielii atopice sau uscate. În plus, informațiile și sfaturile pe care ți le oferim sunt validate atât de medicii specialiști din România, cât și de medicii străini de top, Bioderma colaborând la nivel internațional specialiști renumiți din domeniul dermatologic și nu numai.

Suntem alături de tine cu toate informațiile de care ai nevoie privind viața cu dermatită atopică atât pe această platformă, cât și pe pe pagina de Facebook, pe site și pe canalul de Youtube. Astfel, folosind Atoderm, respectând rutina corectă de îngrijire a pielii și urmând sfaturile medicilor specialiști, dermatita atopică poate fi controlată, simptomele atenuate, iar clipele fericite alături de copilul tău recuperate. Pentru că nu tratezi doar o piele atopică, ci salvezi momente de neprețuit cu familia ta.

Nu uita, poveștile cu final fericit se citesc pe piele. Și se scriu cu Atoderm

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Rolul pediatrului în tratamentul dermatitei atopice Rolul pediatrului în tratamentul dermatitei atopice

Dermatita atopică influențează, în mod direct, atât viața copilului, cât și a familiei sale. Copilul se poate confrunta cu episoade de remisie sau acu...

citește tot articolul
Dermatita atopică și vaccinurile Dermatita atopică și vaccinurile

Este posibil ca “dermatită atopică” și “vaccin” să fie printre cele mai căutate cuvinte pe Internet de către proaspetele mame. De ce? Pentru că peste ...

citește tot articolul
Conjunctivita și dermatita atopică Conjunctivita și dermatita atopică

Atopia reprezintă o predispoziție familială pentru producerea de anticorpi Ig E, ca răspuns la doze mici de alergeni și pentru dezvoltarea unor boli t...

citește tot articolul
Virusuri care pot agrava simptomatologia în dermatita atopică Virusuri care pot agrava simptomatologia în dermatita atopică

Suprainfecțiile microbiene sau virale reprezintă complicațiile cele mai frecvente ale dermatitei atopice. Leziunile de grataj (scărpinat) constituie f...

citește tot articolul