Atoderm Cremă

Hidratare, hrănire, netezire, stare de bine și un parfum fin, relaxant. Acestea sunt efectele de care se bucură din plin pielea ta atunci când folosești crema hidratantă parfumată ATODERM. Formulată astfel încât să respecte și să susțină echilibrul hidrolipidic fiziologic natural, această formulă este esențială într-un program intensiv de îngrijire și hidratare.

Gama ATODERM destinată pielii uscate este o încununare a îndelungatei activități de cercetare în domeniul dermatologiei susținute de Laboratoarele Bioderma. Crema hidratantă ATODERM pentru ten și corp nu doar protejează, ci reface filmul hidrolipidic al pielii, acea barieră naturală ce asigură menținerea hidratării optime a pielii. Compoziția sa inovatoare, include glicerină, agentul prin excelență hidratant și vaselină, supranumită “gelul minune” pentru extraordinarele calitati protectoare si calmante (si, da, vaselina este 100% non-comedogenă, deci nu astupă porii). În plus, datorită complexului natural patentat DAF (formula dermatologică avansată), produsul are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

    Hidratare și protecție de durată
    Piele mătăsoasă și suplă încă de la prima aplicare
    Asigură toleranță perfectă
    Consistență cremoasă

Cu o toleranță excelentă pentru piele și ingrediente active pure, crema hidratantă parfumată ATODERM întărește bariera cutanată și ajută la menținerea apei în stratul superior al pielii. Astfel, formula combate eficient deshidratarea, iar pielea uscată devine suplă, catifelată, cu o senzație durabilă de confort. Oferă întregii familii protecția ATODERM printr-un program complet de îngrijire în trei pași!

Pasul 1: Oferă pielii curățarea blândă și purificarea de care are nevoie cu gelul de duș ATODERM

Pasul 2: Hidratează pielea corpului în profunzime cu cremă hidratantă ATODERM

Pasul 3: Menține aspectul sănătos al buzelor cu balsamul de buze ATODERM.

Aplică o cantitate mică de cremă hidratantă ATODERM pe pielea întregului corp, dimineața și/sau seara. Pentru un efect optimizat, utilizează produsul după duș, pe pielea încă umedă. Cu mișcări circulare, masează fiecare segment de corp, de jos în sus. Mărește cantitatea de cremă doar acolo unde este nevoie și insistă asupra zonelor mai uscate.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.