Atoderm Balsam de Buze

Buzele uscate, crăpate, deteriorate au nevoie de îngrijire zilnică, dedicată. Spre deosebire de alte părți ale corpului, buzele nu se pot proteja singure în fața intemperiilor sau factorilor poluanți. Mai mult, ele sunt întotdeauna primele care iau contact cu băuturile prea reci, mâncărurile prea fierbinți, sau prea piperate… Acești factori declanșatori sunt cu atât mai agravanți în atopie. ATODERM Balsam de buze, cu ingrediente sigure și fără parfum, are grijă în permanență de frumusețea și sănătatea buzelor tale.

Produsele de îngrijire dermatologică ATODERM oferă tratamentul de care pielea uscată, foarte uscată sau atopică are nevoie. Balsamul de buze respectă și ajută la refacerea echilibrului natural al pielii, oferind o senzație durabilă de confort. Formula de îngrijire este bogată în ingrediente dermatologice active: unt de shea, hrănitor și antioxidant, vaselina, un excelent hidratant, ulei de avocado, renumit pentru proprietățile regeneratoare și anti-îmbătrânire, precum și extract natural din algă aurie, un ingredient care reduce sensibilitatea pielii și calmează iritațiile.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.


    Repară și hrănește intensiv buzele foarte uscate
    Calmează rapid și lasă buzele moi
    Asigură toleranța optimă

Suprafața buzelor este în mod natural mai puțin hidratată și hrănita decât alte părți ale feței, iar lipsa hidratării duce deseori la buze crăpate și uscate. Formula dermatologică ATODERM Balsam de buze repară biologic și calmează instant buzele deteriorate. Inclusă în programul complet de îngrijire în trei pași ATODERM, îți aduce plusul de confort cutanat și protecție de care aveai nevoie.

Pasul 1: Curață în profunzime tenul cu ATODERM Intensive Gel spumant

Pasul 2: Hidratează și hrănește pielea cu balsamul ultra-nutritiv ATODERM Intensive Balsam.

Pasul 3: Protejează intensiv buzele cu ATODERM Balsam de buze

Aplică pe buze zilnic, ori de câte ori este nevoie și bucură-te de hidratare și îngrijire în orice anotimp. Textura bogată, cremoasă, se întinde uniform și acoperă buzele cu un strat protector invizibil, fără greutate, dar imbatabil în lupta cu agenții iritanți și intemperiile.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.