Atoderm Intensive Balsam

O piele foarte uscată sau atopică este, de fapt, o piele care îți cere ajutorul. Semnalele pe care ți le transmite – roșeață, mâncărime, iritație, descuamări, crăpături, ridare prematură – înseamnă, de fapt, că pielea ta nu își mai poate îndeplini cu succes rolul important, protector, pe care îl are în viața ta. Ascultă tot ce are pielea ta să îți spună și acordă-i îngrijirea de care are nevoie. Oferă-i balsamul calmant ATODERM Intensive Balsam.

Un produs dermo-restructurant, ce tratează intensiv disfuncțiile pielii atopice și reface pielea sănătoasă, ATODERM Intensive Balsam este recomandat de medicii dermatologi pentru întreaga familie, de la nou-născuți până la adulți. Brevetul Skin Barrier Therapy™ reface biologic și durabil bariera cutanată, reduce proliferarea stafilococului auriu precum și penetrarea alergenilor. Complexul exclusiv Lipigenium™ este o sursă de lipide esențiale din acizi grași și ceramide prezente în mod natural în piele, dar deficitare în cazul pielii atopice. Formula conține, de asemenea, beta-sitosteroli, molecule biomimetice care ajută la ameliorarea roșeții și reduce rapid senzația de mâncărime, încă de la prima aplicare. Datorită vaselinei și glicerinei de cea mai înaltă puritate, produsul oferă hidratare durabilă, iar gluconatul de zinc, cu efect puternic anti-bacterian, ține departe de piele iritațiile, inflamațiile și reduc reapariția lor.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.


    Reduce inflamația și senzația de mâncărime
    Reface bariera cutanată
    Restaurează confortul și amână o nouă criză atopică
    Ameliorează calitatea vieții pacientului și a familiei sale
    Hidratare si protectie de duarata. Piele protejata impotriva alergenilor

O piele atopică aduce, pe lângă aspectul de piele uscată și iritată, neplăcerile de multe ori greu de suportat ale pruritului intens care ne tulbură atât activitățile obișnuite zilei, dar mai ales orele de odihnă. ATODERM Intensive Balsam a fost gândit tocmai pentru a oferi tuturor celor cu pielea atopică, de la mic la mare, de la nou-născuți (la termen) la adulți, soluția dermatologică de care au nevoie. Include acest balsam în programul zilnic de îngrijire în trei pași ATODERM, și te vei bucura de efecte calmante și de îngrijire potențate la maximum.

Pasul 1: Curăță pielea blând cu ATODERM Intensive Gel spumant

Pasul 2: Îngrijește intensiv pielea corpului cu formula calmantă ATODERM Intensive Balsam

Pasul 3: Oferă buzelor un aspect neted și sănătos în orice anotimp, cu ATODERM Balsam de buze.

Aplică zilnic, dimineața și/sau seara, pe tot corpul, după un duș relaxant și hidratant cu ATODERM Intensive Balsam. Formula are textură ultra-bogată, non-lipicioasă, se masează rapid în piele și lasă o senzație de confort întreaga zi. Este recomandată de medicii dermatologi atât pentru adulți, cât și pentru pielea delicată a copiilor și nou născuților (la termen).

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.