Atoderm Preventive

Pielea noastră este un organism dinamic și complex, al cărui proces de maturizare începe încă de la naștere, când se produce, treptat, adaptarea la un mediu uscat, extrem de diferit de cel intrauterin. Bariera cutanată a bebelușilor este insuficient dezvoltată, de aceea este esențial să folosim produse de îngrijire dedicate nou născuților. Crema hidratantă ATODERM Preventive este recomandată de către medicii pediatri și neonatologi pentru prevenirea atopiei la nou născuți, bebeluși și copii.

Produsele dedicate nou născuților, bebelușilor și copiilor înseamnă, pentru Laboratoarele Bioderma, un adevărat angajament dermatologic luat cu fiecare utilizare: acela de a oferi siguranță pielii sensibile și de a-i proteja vulnerabilitatea. Astfel, crema hidratantă ATODERM Preventive este o formulă avansată de îngrijire și tratament ce conține complexul exclusiv Lipigenium™ o sursă de lipide esențiale din acizi grași și ceramide prezente în mod natural în piele, dar cu deficit în cazul bebelușilor cu piele foarte uscată. Brevetul Skin Barrier Therapy™ reface biologic și de durată bariera cutanată, reduce proliferarea stafilococului auriu precum și penetrarea alergenilor.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

    Crema hidratantă recomandata de medici pediatri si neonatologi
    Previne apariția atopiei la nou născuți, bebeluși și copii
    Recreeaza o bariera cutanata sanatoasa pe termen lung
    Reduce proliferarea stafilococului auriu
    Pielea este mai bine protejata impotriva alergenilor
    Pielea este calmata si devine catifelata

Îngrijirea ATODERM Preventive nu înseamnă doar o piele cu un aspect mai neted și mai uniform înseamnă prevenția atopiei la nou născuți și bebeluși. Înseamnă o formulă care înțelege nevoile cu totul speciale ale pielii subțiri și vulnerabile a celor foarte mici și susține bariera cutanată în procesul ei delicat de dezvoltare. Oferă copilului tău programul de îngrijire în doi pași de la ATODERM și bucurați-vă împreună de nopți mai liniștite și gângureli mai fericite.

Pasul 1: Curăță delicat pielea bebelușului cu un produs blând de igienă, precum Atoderm Ulei de duș sau cu formula de curățare non-detergent, ABCDerm Gel Spumant

Pasul 2: Tratează și hrănește pielea sensibilă a celui mic cu crema hidratantă ATODERM Preventive.

Aplică zilnic, o dată sau de două ori pe zi, o cantitate mică și masează blând, circular, pielea copilului până când crema este absorbită de piele. Repetă aplicarea pe fiecare zonă a corpului, insistând pe porțiunile uscate. Pentru bebelușul tău va fi un moment plăcut, de relaxare maximă, iar pentru pielea lui va fi o adevărată bucurie!

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.