Atoderm Cremă Mâini și Unghii

O barieră cutanată intactă înseamnă protecție eficientă împotriva alergenilor, germenilor, fungilor și microbilor care altfel pot pătrunde cu ușurință în organism prin crăpături, leziuni sau fisuri la nivelul pielii. Mâinile sunt cea mai expusă parte a corpului, iar dacă sunt uscate, crăpate sau iritate, au nevoie de un tratament intensiv de reechilibrare cutanată și protecție: crema reparatoare ideală în orice anotimp, ATODERM Cremă de mâini și unghii.

Ce înseamnă, de fapt, o piele uscată? Pe lângă aspectul tern, descuamat, crăpat sau ridat prematur, înseamnă o piele care și-a pierdut sănătatea și capacitatea de a se repara! Produsele ce iau naștere în Laboratoarele Bioderma sunt concepute pornind de la cunoașterea profundă a nevoilor pielii. Formulele unice, brevetate ale gamei ATODERM au învățat de la piele și s-au lasat inspirate de mecanismele ei naturale de protecție, pentru a oferi îngrijire hrănitoare: prin ingrediente ce conțin molecule biomimetice identice cu cele ce se găsesc în mod natural în piele! ATODERM Cremă de mâini și unghii conține complexul natural brevetat DAF cu o toleranță excelentă la nivelul pielii. Alături de glicerină și vaselină de cea mai înaltă calitate și puritate, redă pielii mâinilor elasticitatea, aspectul sănătos și rolul de barieră protectoare.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.


    Restaurează pielea foarte deteriorată
    Calmează mâinile uscate, predispuse la afecțiuni dermatologice (uscare     iritantă, piele crăpată, fisuri etc.)
    Consistență grasă și cremoasă care oferă o senzație rapidă de confort     cutanat

Crema protectoare ATODERM Cremă de mâini și unghii reface și respectă echilibrul fragil al pielii uscate. Include această formulă dermatologică în programul tău zilnic de îngrijire ATODERM în trei pași și astfel vei oferi întregului corp îngrijirea de care are nevoie.

Pasul 1: Curăță și purifică pielea delicat cu ATODERM Intensive Gel Spumant

Pasul 2: Tratează eficient pielea uscată cu ATODERM Cremă

Pasul 3: Oferă mâinilor îngrijire și hidratare dedicată cu ATODERM Cremă de mâini și unghii

Aplică zilnic, de câte ori este nevoie, pe mâinile uscate și curate. Cu o textură bogată, catifelată și non-lipicioasă, crema se absoarbe rapid în piele și îți lasă mâinile învăluite într-un parfum plăcut, discret, fără să dea senzația de “peliculă grasă”.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.