Atoderm Nutritive

Tenul este o oglindă a sănătății, frumuseții și stării tale interioare. Fă-l să radieze cu crema ATODERM Nutritive! Datorită formulei dermatologice avansate, această cremă face față cu brio provocărilor unui ten sensibil, uscat sau foarte uscat. Descoperă-i efectele și oferă intregii familii protecția și îngrijirea ATODERM.

Toate secretele dermatologice ATODERM sunt bine păstrate în formulele de curățare și îngrijire intensivă destinate pielii uscate, foarte uscate sau atopice. Ele sunt rodul unor îndelungi cercetări desfașurate în Laboratoarele Bioderma și sunt recomandate de medicii dermatologi pentru întreaga familie. Crema ATODERM Nutritive conține ingrediente active dermatologice pure, ulei de avocado, renumit pentru puternicele proprietățile hrănitoare, anti-inflamatorii și anti-rid, unt de shea, un excelent anti-oxidat natural, glicerină, agentul prin excelență hidratant și vaselină, supranumită “gelul minune” pentru extraordinarele calități protectoare și calmante. În plus, datorită complexului natural patentat DAF (formula dermatologică avansată), produsul are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.


    Hrănește și protejează pielea
    Restaurează bariera pielii
    Piele mătăsoasă și suplă pentru întreaga zi

Hipoalergenică, non-comedogenică și excelent tolerată de piele, crema ATODERM Nutritive este îngrijirea de care tenul sensibil, uscat sau foarte uscat are nevoie. Include această formulă în programul complet de îngrijire ATODERM pentru tine și familia ta. Trei pași simpli, dar atât de valoroși pentru sănătatea și bunăstarea pielii!

Pasul 1: Oferă pielii curațarea blândă și purificarea de care are nevoie cu gelul de duș ATODERM

Pasul 2: Hrănește și hidrateaza fața și gâtul cu crema ATODERM Nutritive

Pasul 3: Menține aspectul sănătos al buzelor cu balsamul de buze ATODERM.

Aplică zilnic, dimineața și seara, pe tenul curățat blând cu gelul de duș ATODERM. Crema se întinde cu ușurință, se absoarbe rapid în piele și lasă în urmă o senzație plăcută de confort. Tenul devine luminos, hidratat în profunzime, cu un aspect neted, catifelat. Ideală pentru față și gât, crema poate fi o bază excelentă pentru machiaj.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.