Atoderm Gel de Duș

Un duș fierbinte este pentru mulți o experiență ultra-relaxantă, dar pentru o piele foarte uscată poate fi o adevarată provocare. Gelul de duș blând ATODERM face față cu brio provocării și aduce plusul de relaxare pe care îl meriți.

Gelul de duș blând este un produs dermatologic, formulat cu ingrediente active hidratante, de cea mai înaltă calitate și puritate, fără coloranți. Datorită complexului natural brevetat DAF (formula dermatologică avansată), acest produs are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii. În plus, formula conține glicerină vegetală ingredientul ideal pentru combaterea deshidratării, capriloil glicină, un amino-acid care combate proliferarea bacteriană și glucozida din ulei de nucă de cocos, un ingredient care curață eficient fără să irite. Datorită formulei ultra-blânde, hipoalergenice, gelul de duș oferă îngrijirea ideală atât pentru adulți, cât și pentru pielea uscată, delicată a copiilor.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.


    Curăță blând și întreține echilibrul pielii.
    Calmează și protejează.
    Contribuie la o piele catifelată după duș.
    Spuma cremoasă se clătește integral.
    Asigură toleranță perfectă.

Pentru o piele care suferă de deshidratare, gelul de duș blând de la ATODERM este alegerea ideală. Formulat să protejeze și să susțină intensiv filmul hidrolipidic al pielii, gelul poate fi utilizat separat, sau poate deveni primul pas din programul tău complet de îngrijire, cu rezultate imediate și de lungă durată.

Pasul 1: Curață pielea delicat, cu gelul de duș blând ATODERM Gel de duș

Pasul 2: Hrănește intens pielea corpului cu crema ATODERM Cremă sau ATODERM Cremă parfumată

Pasul 3: Oferă protecție și îngrijire a mâinilor tale cu crema de mâini ATODERM Cremă de mâini și unghii

O dată sau de două ori pe zi, aplică o cantitate mică pe piele și masează ușor până se formează o spumă delicată. Gelul are o culoare albastră naturală, datorată ingredientelor incluse în formulă și se clătește extrem de ușor. După duș, pielea ta se va bucura de o senzație durabilă de confort și va rămâne învăluită într-un parfum plăcut, discret.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.