Atoderm Intensive Gel Spumant

Un produs de igienă perfect pentru pielea foarte uscată sau atopică trebuie să respecte în totalitate bariera cutanată. Gelul spumant ATODERM Intensive nu doar respectă, ci sprijină refacerea și fortificarea acestei bariere naturale.

Laboratoarele Bioderma au dezvoltat acest produs inovator special pentru a răspunde tuturor nevoilor de îngrijire ale pielii foarte uscate sau atopice. Compoziția sa unică, brevetată include vitamina PP, cu rol esențial în menținerea sănătății pielii, sulfat de zinc, un excelent agent antimicrobian și antiinflamator, precum și gliceril cocoat, un excelent emolient pentru piele. În plus, datorită complexului natural patentat DAF (formula dermatologică avansată), produsul are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

    Curăță blând
    Reduce senzația de disconfort sau iritație
    Protejează contra uscăciunii cutanate
    Baza de curățare foarte grasă întreține echilibrul pielii și asigură toleranță     desăvârșită
    Clătire perfectă

Cu o compoziție unică, brevetată de Laboratoarele dermatologice Bioderma, gelul spumant pentru duș ATODERM Intensive este formula perfectă de curațare pentru pielea foarte uscată, atopică, a adulților, copiilor sau bebelușilor. Bucură-te de efectele lui binefăcătoare urmând programul complet de îngrijire recomandat de ATODERM.

Pasul 1: Curață pielea de impurități cu gelul ultra-nutritiv ATODERM Intensive Gel spumant

Pasul 2: Oferă pielii corpului tratamentul hidratant de care are nevoie cu balsamul pentru față și corp ATODERM Intensive Balsam

Pasul 3: Menține aspectul sănătos al buzelor cu balsamul pentru buze ATODERM Balsam de buze.

Aplică gelul spumant pe pielea umezită, dimineața și/sau seara. Spuma delicată și mătăsoasă care se formează, curață pielea de impurități și lasă o senzație durabilă de confort. După duș, usucă pielea prin tamponare cu un prosop moale și aplică produsul de emoliere ATODERM potrivit pentru tipul tău de piele.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.