Atoderm Intensive Gel-cremă

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală: Enoxolona calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit. Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii. Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile. Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii. Atoderm Intensive Gel-cremă este în concordanță cu abordarea ecobiologică Naos, oferind un produs de îngrijire cu o textură unică, care este atât eficient, cât și plăcut la aplicare, în conformitate cu mediul și stilul de viață al pacientului.

- AQUA/WATER/EAU
- GLYCERIN

- NIACINAMIDE

- SODIUM POLYACRYLATE

- DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

- HYDROGENATED POLYDECENE

- PENTYLENE GLYCOL

- 1,2-HEXANEDIOL

- CAPRYLYL GLYCOL

- MANNITOL

- POLYSORBATE 20

- XYLITOL

- RHAMNOSE

- SODIUM CITRATE

- POLYQUATERNIUM-51

- FRUCTOOLIGOSACCHARIDES

- CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

- LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 479]

- Calmează senzația de mâncărime și pruritul
- Restaurează producția de lipide
- 24 de ore de hidratare
- Senzație imediată de prospețime

Textură non-lipicioasă și non-grasă - Se absoarbe rapid în piele. Permite îmbrăcarea imediat după aplicare

O dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea curată. Masați ușor până când este absorbit complet de piele. Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de aplicare Atoderm Intensive Gel-cremă și apoi pentru a crea o rutina de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.

Etapa 1: 3 apăsări de pompiță pentru bebeluș: 1 apăsare de pompiță pentru față, gât și piept, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe și spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele picioare.

Etapa 2: 6 apăsări de pompiță pentru COPIL: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe, 1 apăsare de pompiță pentru fiecare picior (x2).

Etapa 3: 9 apăsări de pompiță pentru ADULT: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pe braț (x2), 2 apăsare de pompiță pentru picior (x2).

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.