Atoderm Intensive Săpun

Piele uscată? Foarte uscată? Tocmai ai găsit formula de curățare ideală pentru tine: un săpun extrem de grijuliu, care nu doar îți lasă pielea perfect curată, ci și extrem de confortabilă, întreaga zi!

Unul dintre cei mai puternici emolienti ai naturii, untul de shea, intalneste glicerina, ingredientul ce combate eficient deshidratarea, la care se adauga doza ideala de sulfat de zinc, agentul vigilent care impiedica proliferarea micro-organismelor si calmeaza pielea. Toate sunt combinate de expertii dermatologi ATODERM in cea mai blanda formula de curatare, fara parfum, parabeni sau conservanti. Datorita complexului natural patentat DAF (formula dermatologica avansata), acest sapun are o toleranta excelenta si scade reactivitatea pielii.

Citeste mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.


    Curăță blând, purifică și împrospătează pielea
    Susține stabilitatea fiziologică a pielii
    Reduce senzația de piele uscată, care „ține”
    Asigură toleranță perfectă
    Are o consistență cremoasă

Utilizate singure, formulele dermato-cosmetice ATODERM au efecte excelente. Utilizate împreună, ele devin ritualul complet de îngrijire a pielii uscate, foarte uscate și atopice, recomandat de medicii dermatologi.

Pasul 1: curățare blândă cu săpunul ultra-nutritiv ATODERM

Pasul 2: hidratare profundă și durabilă cu cremă hidratantă ATODERM

Pasul 3: îngrijire și emoliere cu balsamul de mâini ATODERM

Zilnic, dimineața și seara. Pe pielea umezită, săpunul formează o spumă fină, care se clătește cu ușurință, fără să lase senzația de “piele care ține”. După spălare, usucă pielea cu grijă, de preferat tamponând ușor cu un prosop moale și aplică tratamentul hidratant ATODERM pentru piele uscată.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.