Atoderm Stick de Buze

Un zâmbet frumos înseamnă, înainte de toate, un aspect impecabil al buzelor. Spre deosebire de tenul tău, buzele sunt acoperite de un strat extrem de subțire de piele. Iar faptul că ele nu au glande sebacee, deci nu produc acel strat protector de sebum ce previn deshidratarea, le face și mai vulnerabile. Oferă buzelor tale grija de care au nevoie cu produsele dermatologice din gama ATODERM, care refac și respectă echilibrul natural al pielii uscate.

Inspirate de mecanismele de apărare proprii pielii, produsele dermatologice ATODERM conțin ingrediente care imită natura: molecule biomimetice, identice celor prezente în mod natural în piele. Astfel, pielea nu este doar tratată, ci primește sprijinul necesar pentru a-și îndeplini funcțiile și a se trata singură! Stick-ul de buze ATODERM oferă hidratare de lungă durată datorită untului de shea și hrănește intensiv suprafața sensibilă și uscată a buzelor prin conținutul de vaselină pură și de Lauryl PSA, un agent inovator de îngrijire a pielii, umectant prin excelență. Extractul din algă aurie calmează pielea iritată și îi oferă rezistență crescută.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

    Repară și hidratează buzele uscate
    Asigură toleranța optimă
    Textură catifelată, adaptată pentru buze sensibile

Suprafața buzelor este extrem de delicată, dar permanent expusa. Schimbările de temperatură, poluarea, agresiunea tuturor factorilor externi sunt tot atâtea motive pentru care e nevoie să oferi buzelor tale o îngrijire specială. Laboratoarele Bioderma au creat soluția dermatologică de care ai nevoie: un stick de buze extrem de ușor de aplicat și de purtat cu tine oriunde! Include-l în programul tău complet de îngrijire a tenului ATODERM, în trei pași.

Pasul 1: Curăță și purifică pielea cu ATODERM gel spumant

Pasul 2: Hidratează și hrănește pielea cu ATODERM cremă hidratantă

Pasul 3: Îngrijește intensiv buzele cu ATODERM Stick de buze

Aplică stick-ul pentru buze deteriorate și uscate ATODERM Stick de buze ori de câte ori este nevoie. Este ideal atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Se întinde uniform și formează un strat protector, invizibil, care menține buzele hidratate pentru mult timp. Aspectul buzelor uscate, crăpate sau fisurate este vizibil îmbunătățit încă de la prima aplicare, iar zâmbetul tău va fi învăluit într-un parfum proaspăt de zmeură.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.