Atoderm Ulei de Duș

O piele foarte uscată creează disconfort permanent, de la senzația de uscăciune, până la cea de prurit intens, iar aspectul pielii este oglinda acestor stări neplăcute: iritații, roșeața, descuamare, tendința de îmbătrânire cutanată prematură. Ca și noi, pielea are dreptul la fericire, iar în Laboratoarele dermatologice Bioderma sunt dezvoltate formule de îngrijire care respectă în totalitate acest drept. Una dintre aceste formule este uleiul de duș anti-iritații și ultra-hrănitor ATODERM care îți oferă 24 ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș!

Cum poate uleiul de duș ATODERM să ofere hidratare și confort timp de 24 de ore pielii care suferă de uscăciune severă? Secretul ATODERM se naște în Laboratoarele dermatologice Bioderma, acolo unde experții în sănătatea pielii formulează soluții biologice de curățare, care elimină eficient impuritățile și, în același timp, susțin și reglează bariera cutanată. Uleiul de duș ATODERM include ingrediente inovatoare, agenți de curățare ultra-delicați și formula revolutionară brevetată Skin Barrier Therapy, cu puternică acțiune relipidantă, datorită complexului exclusiv Lipigenium. În plus, această barieră dermo-protectoare previne biologic adeziunea și proliferarea la nivelul pielii a Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritației și limitează penetrarea alergenilor în piele. Complexul natural brevetat DAF (formula dermatologică avansată) oferă produsului o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.


    Hidratare timp de 24 de ore
    Ultra-nutritiv
    Împotriva iritațiilor
    Curăță delicat, sprijină restaurarea lipidelor și hrănește

Uleiul de duș ultra-hrănitor ATODERM este ideal pentru pielea foarte uscată, cu senzație de prurit, sau care suferă de iritație cronică. După duș, continuă programul de îngrijire în trei pași ATODERM.

Pasul 1: Curață pielea delicat, cu uleiul de duș ultra-hrănitor, anti-iritații ATODERM Ulei de duș

Pasul 2: Oferă hrănire intensivă pielii corpului cu cremă hidratantă ATODERM Cremă

Pasul 3: Păstrează pielea mâinilor suplă ș catifelată folosind ATODERM Cremă de mâini și unghii. Pentru buze netede și hidratate, aplică ATODERM stick de buze.

Aplică o cantitate mică de produs pe pielea umezită. În contact cu apa, uleiul de duș va crea o spumă fină, mătăsoasă, cu un parfum discret, dar foarte plăcut și relaxant. Deși se numește “ulei de duș”, această formulă se clătește perfect, fără să lase pe piele senzația de “peliculă grasă”.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Oana R.

Multumim Bioderma!

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Adina S.

Recomand cu drag!

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.

Doina S.