Metoda 3 6 9

ÎNVAȚĂ CÂT, CÂND ȘI CUM SĂ APLICI ATODERM
PENTRU A REDUCE SIMPTOMELE DERMATITEI ATOPICE.

Un gest simplu,
dar esențial pentru îngrijirea pielii atopice.

Respectarea rutinei de îngrijire a pielii atopice este una dintre principalele provocări pe care părinții le întâlnesc zilnic, dar, totodată, este singura cale prin care poate fi calmată pielea iritată, redusă roșeața și mâncărimea, ajungând la finalul fericit mult visat.

Pentru că ne dorim să ajutăm părinții să aibă grijă de pielea atopică în mod corespunzător, am creat cu ajutorul medicilor specialiști Metoda 3-6-9, o metodă care răspunde la întrebările cât, când și cum trebuie aplicat emolientul în mod corect.


CÂT?

Cantitatea de emolient este măsurată în apăsări de pompiță. Alege categoria de vârstă potrivită și află câte apăsări sunt necesare pentru o aplicare corectă.


CÂND?

Aplicarea balsamului pe pielea atopică trebuie făcută de două ori pe zi, având grijă ca fiecare zonă numerotată să fie acoperită de balsam.


CUM?

Emolientul trebuie aplicat pe fiecare zonă numerotată, masând pielea până la absorbția integrală. Este necesară acordarea unei atenții deosebite zonelor mai sensibile specifice fiecărei categorii de vârstă.

Metoda
3 6 9

Dimineața
Seara
BEBELUȘI

În cazul sugarilor și al copiilor sub 2 ani, uscăciunea pielii este timpurie și adeseori generalizată. În mod deosebit sunt afectate fața, gâtul, scalpul, părțile anterioare ale brațelor și picioarelor.

COPII

Pielea copiilor între 2 și 16 ani poate părea mult mai uscată, aspră și îngroșată din cauza scărpinatului frecvent. O atenție deosebită trebuie acordată hidratării coatelor și zonelor posterioare ale genunchilor.

ADULȚI

Pentru adolescenții peste 16 ani și adulți, mâinile, picioarele și fețele laterale ale gâtului și gleznelor sunt zonele cele mai afectate. De cele mai multe ori, aspectul general al pielii este unul roșiatic, uscat și aspru.

*METODĂ APROBATĂ DE ASOCIAȚA DE PREVENIRE A ECZEMELOR DIN FRANȚA
3
 
 
 
 
 
 
6
9
 
 
 

În întreaga lume, 20% dintre copii și 3% dintre adulți suferă de dermatită atopică. În 97% dintre cazuri, simptomele își fac simțită prezența încă din primele luni de viață, o perioadă delicată în care bebelușii necesită o grijă și atenție deosebită. Atoderm Intensive Balsam a fost creat special pentru a răspunde acestei provocări, fiind soluția perfectă atât pentru toți pacienții atopici.

76% dintre pacienți au observat o reducere a puseurilor atopice

Pielea redevine
fină și catifelată
Aspectul pielii copilului
este ameliorat vizibil
Reduce stresul emoțional
este ameliorat vizibil
85%
Calitatea somnului
celui mic este îmbunătățită cu
91%
Ușor de aplicat

Aplicând Metoda 3-6-9 și folosind Atoderm Intensive Balsam, îngrijirea pielii atopice va deveni o sarcină ușoară, rezultatul fiind o piele calmată, fără roșeață și mâncărime.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, acordă atenție fiecărei etape din rutina de îngrijire - curățare, tratare, menținere - și folosește produsele dedicate din gama Atoderm.

Această metodă reprezintă recomandarea zilnică pentru aplicarea emolientului. Numărul poate varia, totuși, în funcție de vârsta, înălțimea și greutatea pacientului.